Rólam

„ Amikor az ötlet egy új projekttel találkozik, áldás alá kerül a gondolat és azonnal inspiráció lesz belőle. Innentől nemcsak az alkotási folyamat válik izgalmassá,hanem maga a termék is újjászületik.”

Strausz Johanna vagyok, és ez az a pillanat, amiért imádoma hivatásomat. És ez a pillanat akkor jöhet létre, amikor a megrendelői igény és az alkotói stílusom összepasszol. Ehhez persze meg kell ismernem a megrendelőt, hisz csak akkor tudok beletalálni, ha belehelyezkedem az elképzeléseibe.

Dániában végeztem felsőfokú tanulmányaimat, üzleti vonalon, szolgáltatás-közgazdász és turizmus-vendéglátás szakon. Ebben az országban az oktatásban különös hangsúlyt fektetnek az elmélet azonnali átültetésére a gyakorlatba. Ennek köszönhetően a kreativ gondolkodás igényét nagyon hatékony környezetben fejleszthettem.

Sok helyszínen próbálgattam szárnyaim, a rajzművészettől, a modellkedésen át a cukrászatig, igen sokáig kalandoztam e szépérzékeny területeken. Emellett a versenysport – úszás, szinkronúszás, futás – olyan tulajdonságokkal ajándékozott meg, mint a maximalizmus, kitartás, alázat.

Végül családi vonalon egy amerikai, de magyar tulajdonú cégnél marketinggel foglalkoztam ,ahol online arculatok kialakításával,projekt managementtel, marketing stratégiák tervezésével és alkalmazásával 4 éven át napi szinten foglalkoztam.

A design világa azonnal megfogott, mert itt fel tudom használni az összes eddigi tapasztalatomat, közel áll a gyermekkorri álommunkámhoz a lakberendezéshez és, jól megértem a vállalkozók igényét, hiszen én is ezt az utat járom.

Ha szívesen együttműködnél velem, vagy bármilyen kérdésed van a munkámmal kapcsolatban,,bátran forduljon hozzám.

Ölelés,
Johanna