Szolgáltatásaim

Webdesign

Megtervezem honlapodnak nemcsak a kinézetét, hanem felhasználóközpontú, fejlesztésre kész grafikai tervet is prezentálok. Weboldalak teljes vagy részleges újratervezését, de akár webgrafikai elemek dizájnját is vállalom, természetesen programozóval folyamatosan konzultálva, együttműködve.

Logó- és arculattervezés

Az első benyomás megismételhetetlen, éppen emiatt különleges jelentőséggel bír. Az arculat nem más, mint minden olyan elem összessége, amely például egy szép sütemény elkészítéséhez szükséges. Az arculathoz, ahogy az eladható süteményhez is, elengedhetetlen egy speciális fűszer, amelynek neve: marketing. Ha már a sütemények világában kalandozunk, maradjunk is ott. Három csomagom van:

macaron

MACARON CSOMAG​

Logo (2 változat), színpaletta, névjegykártya

cakeslice1

MUFFIN CSOMAG

Logo terv (2 db egyedi), színpaletta, névjegykártya, bélyegző, cégtábla, social Media kezdőcsomag

cake

TORTA CSOMAG

Logo, Webdesign, Névjegykártya, Szórólapok, Social Media kezdőcsomag, levélpapír és boríték design, roll up, signok Brand Book

Kiadványszerkesztés

Vállalom bármilyen nyomdai anyag igényes és precíz tervezését legyen az szórólap, brossúra, meghívó, önéletrajz, falmatrica, katalógus, plakát, hirdetés, vagy akár termékcsomagolás.

Online Marketing tanácsadás

5 éves marketing-és social media területeken szerzett tapasztalattal a hátam mögött segítek megtalálni cégedhez leginkább illő és hatékony csatornákat illetve eszközöket, hogy kihozzuk vállalkozásodból a maximumot!